Collectie

De brillenwereld staat bol van trends en biedt een enorme diversiteit aan modellen. Modern of klassiek. Ruige of juist een zachte uitstraling. Het kan niet op. Bij DE BOETIEK oog & design kunt u een keuze maken uit de mooiste brillen van ‘s werelds beroemdste ontwerpers en designers.

Door regelmatig international beurzen te bezoeken blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Hieronder een greep uit onze geweldige collectie:


Bevel

Bevel is opgericht door Rick Nelson en Richard Mewha. Samen besloten ze om innovatieve brillen te ontwerpen met ongebruikelijke kleurencombinaties. Van uitbundig tot traditioneel.
Lees en bekijk meer

Michel Henau

Begin jaren ’80 leerde Marc Delagrange Michel Henau kennen. Ze hadden altijd hetzelfde pad bewandeld. Naast hun gelijklopende studies en passies, maakte ook hun zelfde kijk op design dat ze hechte vrienden werden.
Lees en bekijk meer

Carven

Carven Eyewear is een high-end fashion brand voor dames die op zoek zijn naar een montuur met een modern-chique uitstraling.
Lees en bekijk meer

Look

Look brillen zijn bijzondere combinaties van kunststof en metaal. Al vele jaren lang weet Look gemakkelijk in te springen op de nieuwe trends en zich te onderscheiden door een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding.
Lees en bekijk meer

Monoqool

Monoqool is een van de succesvolle, Deense collecties. Monoqool pakt keer op keer uit met innoverend Deens design in combinatie met absoluut draagcomfort en hedendaagse topmodellen.
Lees en bekijk meer

Marco Polo

Marc O’ Polo brillen zijn heel eigenzinnig. Gelukkig maar, want dat zie je direct in de nieuwe collectie monturen. Dames- en herenbrillen van absolute kwaliteit! Diverse stijlen worden gecombineerd binnen het brilontwerp. Ze gebruiken wereldwijde invloeden.
Lees en bekijk meer

Houten Tree Spectacles brillen

Natuurelementen in de modewereld zijn niet meer weg te slepen! Tegenwoordig staat duurzaamheid stipt op nummer één binnen een organisatie, maar wat is nou mooier om naast duurzaam te opereren de natuur letterlijk “mee te nemen”.
Lees en bekijk meer

Modo

MODO is Italiaans voor “My Way” en verwijst naar de Italiaanse roots van dit originele merk dat is opgericht in 1990 en haar hoofdkantoor in Soho New York heeft. Het trendy en minimalistische design vindt plaats in New York en Zweden. MODO staat voor betaalbare luxe en kwaliteit.
Lees en bekijk meer

Diesel

Onmiskenbaar stoer, snel en trendy. Diesel brillen zijn eigenzinnig. Dit Italiaanse merk verlegt steeds haar grenzen en blijft bij elke nieuwe brillencollectie spraakmakend goed. Dit geldt ook voor de Diesel collectie van dit moment. De brillen zijn net als het merk op zich vooruitstrevend, grensverleggend maar met name anders dan andere brillen.
Lees en bekijk meer
1080x1080px-Dtbd-2018-250x250

Johan von Goisern

Gekleurd, bijzonder en uniek, dat zijn de brillen van Johann von Goisern. De monturen worden voornamelijk met de hand gemaakt, in Oostenrijk, door een optiekfamilie met jarenlange ervaring en passie voor de optiek
Lees en bekijk meer

Mattew

MATTTEW is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, hun originaliteit behouden.
Lees en bekijk meer

Volte Face - Paris

Volte Face, een jonge collectie en sinds 1997 op de markt. De Franse Fabienne Coudray-Meisel weet wat een vrouw mooi vindt. Met deze expertise ontwerpt zij een bijzondere brillencollectie dat een lust is voor het oog, genaamd Volte Face.
Lees en bekijk meer

Inface

De Inface collectie heeft een groot scala aan monturen. Allen met hun eigen stijl en vorm. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen en geïnspireerd op individueel design en de mode trends van dit moment
Lees en bekijk meer

Kinto

Kinto gelooft dat er voor elke gezichtsvorm een passende bril is. Bij Kinto gaan ze voor brillen die perfect zitten! Dankzij verwerking van de beste materialen passen de monturen zich op een natuurlijke wijze aan aan de vorm van uw gezicht
Lees en bekijk meer