fbpx

Collectie

De brillenwereld staat bol van trends en biedt een enorme diversiteit aan modellen. Modern of klassiek. Ruige of juist een zachte uitstraling. Het kan niet op. Bij DE BOETIEK oog & design kunt u een keuze maken uit de mooiste brillen van ‘s werelds beroemdste ontwerpers en designers.

Door regelmatig international beurzen te bezoeken blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Hieronder een greep uit onze geweldige collectie:


Carven-Eyewear-| De Boetiek oog en Design | Best

Carven

Carven Eyewear is een high-end fashion brand voor dames die op zoek zijn naar een montuur met een modern-chique uitstraling.
Lees en bekijk meer
Collectie

Marco Polo

Marc O’ Polo brillen zijn heel eigenzinnig. Gelukkig maar, want dat zie je direct in de nieuwe collectie monturen. Dames- en herenbrillen van absolute kwaliteit! Diverse stijlen worden gecombineerd binnen het brilontwerp. Ze gebruiken wereldwijde invloeden.
Lees en bekijk meer
Matttew logo colour eye_new | De Boetiek Oog en Design | Best

Matttew

MATTTEW is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, hun originaliteit behouden.
Lees en bekijk meer

Modo

MODO is Italiaans voor “My Way” en verwijst naar de Italiaanse roots van dit originele merk dat is opgericht in 1990 en haar hoofdkantoor in Soho New York heeft. Het trendy en minimalistische design vindt plaats in New York en Zweden. MODO staat voor betaalbare luxe en kwaliteit.
Lees en bekijk meer
1080x1080px-Dtbd-2018-250×250

Johan von Goisern

Gekleurd, bijzonder en uniek, dat zijn de brillen van Johann von Goisern. De monturen worden voornamelijk met de hand gemaakt, in Oostenrijk, door een optiekfamilie met jarenlange ervaring en passie voor de optiek
Lees en bekijk meer
Inface - Monturen - Collectie | De Boetiek - Oog&Design

Inface

De Inface collectie heeft een groot scala aan monturen. Allen met hun eigen stijl en vorm. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen en geïnspireerd op individueel design en de mode trends van dit moment
Lees en bekijk meer
DUTZ_foto_590_winter2019-2020 | De Beotiek Oog en Design | Best

Dutz

Dutz is een echt Nederlands brillenmerk, in 2005 opgericht door Roland Vandermeulen en Armand van Lingen.
Lees en bekijk meer
Nifties | De Boetiek Oog en Design | Best

Nifties

De NIFTIES-collectie is ontworpen om perfect te passen bij volwassenen met fijne gelaatstrekken. De frames hebben zeer flexibele slapen en handige details, zoals de kenmerkende strepen op de slapen, waardoor het gemakkelijk is om NIFTIES in de menigte te herkennen.
Lees en bekijk meer
Ba&sh-Eyewear | De Boetiek oog en Design | Best

Ba&sh

Vrouwelijk en elegant kenmerken het zogeheten ‘universum’ rond Ba&sh.
Lees en bekijk meer
1e047cfca8d01e3

Vuillet Vega

Bij de klassiekere lijnen is een groot deel van de monturen uitgevoerd met een unieke Vuillet Vega goudstempel, wat inhoudt dat er bij de vervaardiging minimaal gebruik is gemaakt van 22 karaats goud.
Lees en bekijk meer
carolyn-murphy-by-mikael-jansson-for-paul-joe-L-rW2he_

PAUL & JOE

PAUL & JOE is niet alleen een belangrijke aanwinst in de modewereld, maar zeker ook voor de optische markt dankzij de pasvorm, het subtiele logo gebruik, materiaal en kleurkeuze en het design.
Lees en bekijk meer
feature-Fine-Concept-JF-Rey-Tef-Magazine

J.F. Rey

Jean-François Rey oftewel J.F. Rey, heeft een gevarieerde brillencollectie boordevol karakteristieke monturen die net zo uniek zijn als uzelf. Het merk heeft innovatie hoog in het vaandel staan. De brillencollectie van J.F. Rey is daarom continu in beweging en blijf keer op keer verrassend en vernieuwend.
Lees en bekijk meer