De brillenwereld staat bol van trends en biedt een enorme diversiteit aan modellen. Modern of klassiek. Ruige of juist een zachte uitstraling. Het kan niet op. Bij DE BOETIEK oog & design kunt u een keuze maken uit de mooiste brillen van ’s werelds beroemdste ontwerpers en designers.

Door regelmatig international beurzen te bezoeken blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Hieronder een greep uit onze geweldige collectie:


47683010_2421011027922807_8848026967887314944_n

Sashee Schuster

Sashee Schuster houdt van de natuur en dat is terug te zien in haar monturen. Bij al haar wandelingen door de natuur neemt zij natuurlijke elementen mee. Bloemen, zaden, veren, kruiden. Deze elementen worden verwerkt in haar Colours of Nature collectie. Tussen gelamineerde lagen zijn de natuurlijke materialen, waaronder ook soms bladgoud, terug te zien en dat levert voor elk montuur een uniek gezicht op.
Lees en bekijk meer
Indruk_DickMoby_112021-6

Dick Moby

Kwaliteit en duurzaamheid zijn de sleutel tot het prachtige merk Dick Moby. Van de monturen tot hun kleine scharniertjes en van de lederen opbergdoosjes tot hun vrolijke poetsdoeken, duurzaamheid staat voorop.
Lees en bekijk meer
Matttew logo colour eye_new | De Boetiek Oog en Design | Best

Matttew

MATTTEW is designkunst. Een eenvoudig voorwerp wordt vastgelegd in de tijd. Vandaag, morgen, nadien… Brillen die hun zuiverheid, hun stijl, hun originaliteit behouden.
Lees en bekijk meer
270743591_10159117768843451_8507091424877031770_n

Modo

MODO is Italiaans voor “My Way” en verwijst naar de Italiaanse roots van dit originele merk dat is opgericht in 1990 en haar hoofdkantoor in Soho New York heeft. Het trendy en minimalistische design vindt plaats in New York en Zweden. MODO staat voor betaalbare luxe en kwaliteit.
Lees en bekijk meer
Jahresthema-2021-scaled

Johann von Goisern

Gekleurd, bijzonder en uniek, dat zijn de brillen van Johann von Goisern. De monturen worden voornamelijk met de hand gemaakt, in Oostenrijk, door een optiekfamilie met jarenlange ervaring en passie voor de optiek
Lees en bekijk meer
brandsites_1700x700_2021_ww

Woow

Traditionele stijl, casual en met een trendy Londens gevoel, zo kunnen de brillen en zonnebrillen van WOOW het beste worden omgeschreven. Iedereen met gevoel voor humor zal zich thuis voelen in de stijl van WOOW. De monturen zijn namelijk allemaal afgewerkt met een kleine boodschap aan het eindpunt van de pootjes.
Lees en bekijk meer
Nifties | De Boetiek Oog en Design | Best

Nifties

De NIFTIES-collectie is ontworpen om perfect te passen bij volwassenen met fijne gelaatstrekken. De frames hebben zeer flexibele slapen en handige details, zoals de kenmerkende strepen op de slapen, waardoor het gemakkelijk is om NIFTIES in de menigte te herkennen.
Lees en bekijk meer
markust-merkartikel-naast-najaar-2021

Markus T

De monturen van Markus-T worden volledig met de hand in Duitsland gemaakt en zijn voor zowel man als vrouw bedoeld met een voorliefde voor minimalisme en design.
Lees en bekijk meer
m-dcbb35ca-f61b-4f59-a9fd-8c82f5918901

Ana Hickmann

De damesbrillen van Ana Hickmann drukken uit hoe het leven van een topmodel eruitziet; snel en modieus. Als finishing touch van uw dagelijkse outfit zijn de brillen en zonnebrillen van Ana Hickmann zeer geschikt.
Lees en bekijk meer
1e047cfca8d01e3

Helden

De basis van de mooiste brillen zit in de vorm van hun lenzen: keer op keer bewijzen bepaalde basic vormen de beste te zijn qua draagbaarheid en uitstraling.
Lees en bekijk meer
carolyn-murphy-by-mikael-jansson-for-paul-joe-L-rW2he_

PAUL & JOE

PAUL & JOE is niet alleen een belangrijke aanwinst in de modewereld, maar zeker ook voor de optische markt dankzij de pasvorm, het subtiele logo gebruik, materiaal en kleurkeuze en het design.
Lees en bekijk meer
feature-Fine-Concept-JF-Rey-Tef-Magazine

J.F. Rey

Jean-François Rey oftewel J.F. Rey, heeft een gevarieerde brillencollectie boordevol karakteristieke monturen die net zo uniek zijn als uzelf. Het merk heeft innovatie hoog in het vaandel staan. De brillencollectie van J.F. Rey is daarom continu in beweging en blijf keer op keer verrassend en vernieuwend.
Lees en bekijk meer