De brillenwereld staat bol van trends en biedt een enorme diversiteit aan modellen. Modern of klassiek. Ruige of juist een zachte uitstraling. Het kan niet op. Bij DE BOETIEK oog & design kunt u een keuze maken uit de mooiste brillen van ’s werelds beroemdste ontwerpers en designers.

Door regelmatig international beurzen te bezoeken blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Hieronder een greep uit onze geweldige collectie:


RexSue

Rex en Sue

Rex en Sue is een nieuw brillenmerk speciaal voor kinderen. De brillen hebben stoere kleurencombinaties en zijn ‘net even wat anders.

Het merk is vernoemd naar de archeologe Susan Hendrickson. Zij vond per toeval het best bewaarde fossiel van een Tyrannosaurus Rex. Rex en Sue is perfect geschikt voor stoer kinderen. Kom gerust eens kijken en passen. En laat je verassen door deze kleurrijke collectie.

Lees en bekijk meer
Kinderbrillen | De Boetiek - Opticien - Best

BBig

BBig, omdat kinderen ook smaak hebben!

Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril. Uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten…

Lees en bekijk meer
Paul en Joe

Little Paul & Joe

Little PAUL & JOE

Sinds 2007 is Little PAUL & JOE zeer succesvol als kinderkleding-merk in het hogere segment. Vanuit de markt is hierdoor een steeds grotere behoefte ontstaan naar bijbehorende kinderbrillen zoals deze eerder ook al te verkrijgen waren voor de dames en heren.
Deze coole, frisse jongens- en meidenmonturen zijn van kleurrijk acetaat en uitgerust met een stevig flex-scharnier. Door de maatvoering én de frivole volwassen uitstraling is een groot aantal modellen bovendien zeer geschikt voor volwassenen met een klein gezicht, ook wel tussenmaatjes genoemd

Lees en bekijk meer
IMG_4100

Sport en Zonnebrillen

CentroStyle heeft leuke vrolijke kinder sportbrillen, met een magnetisch zonneclipje. Ideaal voor als 2de bril. Het zijn sterke flexibele monturen, waardoor je kind lekker kan sporten, buiten spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets stuk gaat.
Lees en bekijk meer
BelleRed-love1

Red kids

Red is een Nederlands label dat funky en originele kinderbrillen produceert die stijl en uitstraling hebben. De collectie bestaat uit een serie acetaat monturen en metalen monturen wordt gekenmerkt door haar frisse kleuren en uitstekende ontwerpen.
De monturen zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en dit blijkt duidelijk uit het eindresultaat: mooie kinderbrillen met een goede pasvorm, die tegen een stootje kunnen!
Lees en bekijk meer
vingino-najaar-2017-hoofd-10-20

Vingino

Alles waar Vingino voor staat zult u terugvinden in deze collectie. Modisch, stoer en eigenzinnig. We maken een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.
Lees en bekijk meer
kidsintro3

JF Rey kids & Teens

Waarom zou het jonge publiek zich moeten beperken tot de wereld van superhelden of sprookjes bij het kiezen van hun brillen? Kinderen en jongeren van vandaag de dag, willen hun identiteit en persoonlijkheid steeds jonger vastleggen en aan de buitenwereld tonen. Het is daarom dat Jean-François Rey ervoor koos om zijn creatieve expertise door te trekken naar een collectie voor kinderen en jongeren. De meest populaire concepten van de JF Rey collecties worden opnieuw gebruikt en aangepast aan de morfologie van de kleinere gezichten, wat resulteert in de prachtige JF Rey Kids & Teens kinderbrillen collectie.
Lees en bekijk meer