Kinderbrillen

De brillenwereld staat bol van trends en biedt een enorme diversiteit aan modellen. Modern of klassiek. Ruige of juist een zachte uitstraling. Het kan niet op. Bij DE BOETIEK oog & design kunt u een keuze maken uit de mooiste brillen van ‘s werelds beroemdste ontwerpers en designers.

Door regelmatig international beurzen te bezoeken blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Hieronder een greep uit onze geweldige collectie:


RexSue

Rex en Sue

Rex en Sue is een nieuw brillenmerk speciaal voor kinderen. De brillen hebben stoere kleurencombinaties en zijn ‘net even wat anders.

Het merk is vernoemd naar de archeologe Susan Hendrickson. Zij vond per toeval het best bewaarde fossiel van een Tyrannosaurus Rex. Rex en Sue is perfect geschikt voor stoer kinderen. Kom gerust eens kijken en passen. En laat je verassen door deze kleurrijke collectie.

Lees en bekijk meer
Bbig 2

BBig


BBig, omdat kinderen ook smaak hebben!

Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril. Uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten…

Lees en bekijk meer

Red kids

Red is een Nederlands label dat funky en originele kinderbrillen produceert die stijl en uitstraling hebben. De collectie bestaat uit een serie acetaat monturen en metalen monturen wordt gekenmerkt door haar frisse kleuren en uitstekende ontwerpen.
De monturen zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit en dit blijkt duidelijk uit het eindresultaat: mooie kinderbrillen met een goede pasvorm, die tegen een stootje kunnen!
Lees en bekijk meer
vingino-najaar-2017-hoofd-10-20

Vingino

Alles waar Vingino voor staat zult u terugvinden in deze collectie. Modisch, stoer en eigenzinnig. We maken een volwassen product in kindermaten zonder uit het oog te verliezen dat kinderen kleurrijker zijn dan volwassenen.
Lees en bekijk meer