– Brillenglazen – 

Hoogwaardige brillenglazen voor het beste zicht

Een goed zicht valt of staat met de juiste brillenglazen. Twijfel je over je huidige glazen, dan nodigen wij je van harte uit voor een professionele oogmeting. Dankzij het gebruik van geavanceerde apparatuur en onze jarenlange ervaring hebben wij voor ieder kijkprobleem een passende oplossing. De juiste brillenglazen kunnen echt een wereld van verschil maken. Voor een gedegen advies nodigen wij je van harte uit in onze gezellige winkel aan de Boterhoek in Best.

Zeiss Brillenglazen

Wij zijn absoluut fan van de hoogwaardige brillenglazen van ZEISS. Toonaangevende technische innovaties hebben geleid tot ‘s werelds beste glazen. ZEISS gaat continu mee met de veranderende wereld. Zo gebruiken we digitale apparaten, zoals tablets en smartphones, bijvoorbeeld steeds meer en langer achtereen. Daarbij wisselen we continu van leesafstand. Het gevolg? Een toenemende kans op tranende of droge ogen en hoofdpijn. ZEISS speelt goed in op deze nieuwe levensstijl en kijkgewoonten door speciale glazen voor digitaal gebruik aan te bieden. Daarnaast kunt u natuurlijk rekenen op de beste zonneglazen, multifocale en enkelvoudige glazen voor iedere levensstijl.

Met Zeiss Dubbel + krijg je elke 2e paar brillenglazen met 50% korting*. Deze aanbieding is een jaar geldig na aanschaf van je eerste paar brillenglazen van Zeiss.
Denk daarbij aan een aparte computerbril of een paar mooie zonneglazen op sterkte.

*vraag in de winkel naar de voorwaarden

Enkelvoudige glazen

Glas
Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun en staan de drager heel goed

Digitale Brillenglazen

ZEISS SML_Simon Portfolio Global Landscape_grade
Gefocust op het moderne leven. ZEISS digitale brillenglazen geven u een totaal nieuw zicht op uw smartphone, tablet of tv. Perfect afgestemd op het gebruik van digitale apparaten. Uw ogen zullen u er dankbaar voor zijn.

Multifocale Brillenglazen

SML Digital Lens
-Individueel en Uniek-
Multifocale brillenglazen van ZEISS bieden hulp voor dichtbij en veraf zien. Deze speciaal aangepaste brillenglazen zijn perfect afgestemd op u als drager. Dit zorgt voor een betere verdraaglijkheid, snelle gewenning en een algemeen helder zicht.

Computer/Bureau Glazen

zeisofficelens
Hier is een collega waar u altijd op kunt vertrouwen: ZEISS kantoorbrillenglazen zijn geoptimaliseerd voor het werk op kantoor en aan een computerscherm, waardoor werkdagen gemakkelijker worden voor uw ogen. Deze brillenglazen helpen u zich te concentreren en te werken zonder de ogen te vermoeien.

Zonneglazen

2021_Zonneglazen
Uw metgezel in de zon.
Modieuze UV-bescherming en extreem helder zicht buiten in de zon.

Bril reiniging tips

optiek_7-schoonmaak
Geniet van een helder zicht door ervoor te zorgen dat uw brillenglazen nog lang meegaan. Lees hier meer over het onderhoud van uw bril